Exhibitions

Filmography

  • 2010 - Paris, capitale du XIXe siècle
  • 2012 - Tableaux Parisiens
  • 2013 - Do Computers Dream of Electronic Sheep ?
  • 2013 - L'Oeil Se Trompe Moins Que l'Esprit
  • 2014 - L'Histoire est à Nous
  • 2015 - S’Exposer à la Lumière Impitoyable de l’Existence Publique
  • 2015 - Spleen - Pluviôse, irritée contre la ville entière
  • 2016 - Gloria Victis
  • 2017 - Am I a Replicant ?
  • 2017 - Revolution

Selected exhibitions

  • Game Video/Art. A Survey - Milan, Italy
  • Festival of Endless Gratitude - Copenhaguen, Denmark
  • Collectif Jeune Cinéma - Paris, France
  • Busan International Short Film Festival - Busan, South Korea
  • FILE Machinima - São Paulo, Brazil
  • Centro das Artes Casa das Mudas - Portugal
  • 101.Mediapoetry - Saint Petersburg, Russia